Ο απόλυτος οδηγός για να βγεις με έναν Γάλλο

french dating

Καταρχήν, οι Γάλλοι – όπως λένε – δεν βγαίνουν ραντεβού καθώς ολόκληρη η ζωή είναι ένα ραντεβού. Κάπως φιλοσοφική η τοποθέτηση αλλά όχι σύμφωνη με μένα αν ζητάτε τη γνώμη μου.

Σε κάθε περίπτωση, οι Γάλλοι είναι χαριτωμένοι, γοητευτικοί και ιδιαίτεροι. Έχοντας ζήσει στο Παρίσι για κάμποσο διάστημα λόγω σπουδών, τους γνώρισα μέσα από μία λιγότερο τουριστική και περισσότερο καθημερινή ματιά. Έτσι σας παρουσιάζω αυτά που πρέπει να ξέρετε όταν βγαίνετε με έναν Γάλλο. 😉

Ρομαντικοί ΑΛΛΑ όχι όπως νομίζεις

Οι Γάλλοι κουβαλούν στις πλάτες τους το βάρος του να έχουν γεννηθεί στην πιο ερωτική χώρα του κόσμου. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι επιδίδονται σε κινηματογραφικούς ρομαντισμούς με το ταίρι τους. Προτιμούν να δείχνουν το ενδιαφέρον τους μέσα από απλές πράξεις και λόγια επιβεβαίωσης. Αν  περιμένεις κάποιον που να εμφανίζεται με παλιό γαλλικό κρασί στα ραντεβού, με κόκκινα τριαντάφυλλα κάτω από το μπαλκόνι σου και να χορεύετε σε κρυφά στενάκια της πόλης υπό το σεληνόφως, καλύτερα βρες έναν Λατίνο.

Σέξι σπασικλάκια

Οι σπασίκλες ποτέ δεν υπήρξαν ομορφότεροι απ’ότι οι Γάλλοι. Ακαδημαϊκά και κοινωνικά μορφωμένοι, μπορείς να μιλήσεις μαζί τους για πάσης φύσεως θέματα από φιλοσοφία και ποίηση, μέχρι πολιτική και περιβάλλον. Εξεπλάγην ευχάριστα από τις γνώσεις που είχαν για την ελληνική μυθολογία και ιστορία.

Πάντα στην πένα

Άλλη μία συνέπεια της ζωής στη Γαλλία, είναι η αίσθηση του στυλ και η άρτια αισθητική τους. Ποτέ δεν θα τους δεις ακατάλληλα ντυμένους για την περίσταση ούτε με γκρι φόρμα η οποία μαστίζει τον ελληνικό ανδρικό πληθυσμό. Με χαρά θα σου δώσουν οποιαδήποτε γνώμη σε πιο “κοριτσίστικα” θέματα, ενώ αν ψάχνεις ένα shopping buddy που θα σε συνοδεύει στα ψώνια με χαρά, μόλις τον βρήκες!

Ο συντομότερος δρόμος είναι η ευθεία

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι Γάλλοι, για αυτό και δεν θα διστάσουν να σε πλησιάσουν άμεσα και απροκάλυπτα, κάνοντας σαφείς τις προθέσεις τους. Δεν δέχονται εύκολα το «όχι» ως απάντηση, οπότε αν τους πεις «Συγγνώμη, έχω αγόρι», το πιο πιθανό είναι να σου απαντήσουν «Είναι εδώ γύρω τώρα;» Θα σε φλερτάρουν φανερά ακόμη και αν ξέρουν πως αυτό δεν θα οδηγήσει πουθενά. Εφόσον όμως και εσύ περνάς ευχάριστα και κοκκινίζουν τα μαγουλάκια από τα κομπλιμέντα, no harm done.

french dating

Όχι οι πιο πιστοί άντρες που θα γνωρίσεις 

Συγγνώμη αν σου χαλάω το όνειρο, αλλά τα στερεότυπα υπάρχουν για κάποιο λόγο και αυτό πιστοποιείται και στατιστικά. Η Γαλλία είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη σε διαζύγια με 1 στα 2 παντρεμένα ζευγάρια να χωρίζουν. Όσο εύκολη και αν είναι η προσέγγιση που λέγαμε προηγουμένως, άλλο τόσο είναι και η απομάκρυνση.

Είναι ωραίοι και το ξέρουν

Υπάρχει μία λέξη που χρησιμοποιούν οι Γαλλίδες για να τους περιγράψουν, και αυτή είναι parva-narcissique, σε απλά ελληνικά νάρκισσοι. Ναι, είναι ερωτευμένοι με την εικόνα τους και θα φροντίσουν να τονίσουν τα ερωτικά/προσωπικά/επαγγελματικά τους κατορθώματα… αρκετά.

Ανοιχτοί στο διαφορετικό

Παρότι έχουν τη φήμη των σοβινιστών, είναι δεκτικοί απέναντι σε διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς, ακόμη και όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Ίσα ίσα, το εξωτικό τους εξιτάρει και το εκλαμβάνουν ως πρόκληση.

Πιστεύεις ότι οι διαπιστώσεις μου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για τους Γάλλους; Αν έχεις σχετικές εμπειρίες, μη διστάσεις να τις μοιραστείς μαζί μου στα σχόλια ή στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram (theodora.papa) Χαίρομαι όταν αλληλεπιδρούμε και βρισκόμαστε σε επικοινωνία! <3

french dating

 

 

 

 

Θα σου αρέσουν επίσης