Ταινίες που θα λατρέψεις αν σου αρέσουν οι 50 αποχρώσεις του Γκρι

Το κλασικό στόρυ του άνδρα που δεν κάνει σχέσεις και της ντροπαλής, ρομαντικής γυναίκας που τελικά τον κάνει να την αγαπήσει όπως εκείνη θέλει. Αυτές είναι εν συντομία «Οι 50 αποχρώσεις του Γκρι» με αρκετές πιπεράτες σκηνές στο ενδιάμεσο. Αν σου αρέσουν τέτοιου είδους storyline με κάμποση σεξουαλική ένταση, αυτές είναι οι ταινίες που σου προτείνω να δεις ASAP.

9 ½ weeks (1986)

Ο τίτλος αναφέρεται στη διάρκεια της σχέσης μεταξύ του John Gray (Mickey Rourke) και της πρόσφατα διαζευγμένης Elizabeth McGrew (Κim Basinger). Ο John παρασέρνει την Elizabeth σε διαφόρων ειδών σεξουαλικούς πειραματισμούς, φτάνοντάς την στα όρια της και οδηγώντας την τελικά σε συναισθηματική κατάρρευση. Βασικά, είναι οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι των 80’s.

Basic Instinct (1992)

Όταν η Catherine (Sharon Stone) κατηγορείται για τη δολοφονία ενός διάσημου ροκ σταρ, ο ντεντέκτιβ Nick Curran (Michael Douglas) συνάπτει μαζί της ερωτικό δεσμό προκειμένου να έρθει πιο κοντά στην αλήθεια. Όμως τα πράγματα περιπλέκονται όλο και περισσότερο…

The Secretary (2002)

Η Lee (Maggie Gylllenhaal) βρίσκει δουλειά ως γραμματέας στο γραφείου του απαιτητικού και αυταρχικού δικηγόρου Mr. Grey – ναι και άλλος Grey, το’χει το όνομα φαίνεται – (James Spader) ύστερα από κάποιο διάστημα που πέρασε κλεισμένη σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Η σχέση τους γρήγορα εξελίσσεται σε άκρως σεξουαλική και σαδιστική, με εκείνον να την οδηγεί σε σεξουαλικά μονοπάτια που ως τότε δεν γνώριζε.

A Dangerous Method (2011)

H ταινία εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και ακολουθεί την ιστορία του ψυχολόγου Carl Jung (Fassbender), ο οποίος συνάπτει δεσμό με την ασθενή του, Sabrina (Keira Knightly)

Blue is the warmest color (2013)

Η ταινία ακολουθεί τη Γαλλίδα έφηβη Adele (Adele Exarcopoulos), η οποία αναζητά την ελευθερία της και προσπαθεί να ανακαλύψει τις σεξουαλικές της επιθυμίες, όταν στη ζωή της μπαίνει η ζωγράφος Emma (Lea Seydoux).

Addicted (2014)

Η Zoe (Sharon Leal) ρισκάρει την τέλεια καριέρα και τον ευτυχισμένο γάμο της, όταν συνάπτει παράνομο δεσμό με τον ζωγράφο Quinton Canosa (William Levy). Αν και προσπαθεί πολλές φορές να το σταματήσει, οι δυο τους συνδέονται με ένα δυνατό σεξουαλικό πάθος που τους φέρνει και πάλι κοντά.

After (2019)

Η Tessa (Josephine Langford) είναι  ένα αθώο 18χρονο κορίτσι που μετακομίζει από την επαρχία στην Ουάσινγκστον για σπουδές. Εκεί γνωρίζει τον Hardin (Hero Tiffin), ένα κακό αγόρι με μπερδεμένο παρελθόν και σκοτεινά μυστικά.

Θα σου αρέσουν επίσης