“Τα Φιλαράκια”: H Rachel και ο Ross ήταν και στ’αλήθεια ερωτευμένοι!!

Στις 27 Μαΐου μεταδόθηκε μέσω HBO το πολυπόθητο επεισόδιο “FRIENDS The Reunion”. Οι αγαπημένοι μας Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Mathew Perry και David Schwimmer βρέθηκαν όλοι μαζί ξανά, 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Στη συνάντηση αυτή μάλιστα, έγινε μία δήλωση που πρόκειται να συζητηθεί!!! Συγκεκριμένα, η Jennifer (aka Rachel) και ο David (aka Ross) που υποδύονταν το on & off ζευγάρι, αποκάλυψαν πως ήταν και στα αλήθεια ερωτευμένοι κατά τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου. Ωστόσο, καθώς και οι δύο τύχαινε ανά φάσεις να είναι δεσμευμένοι, το ειδύλλιο δεν συνεχίστηκε ποτέ off screen.

«Σε κάποια φάση αρέσαμε ο ένας στον άλλο πολύ δυνατά, αλλά ήταν σαν δύο πλοία που περνούσαν γιατί κάποιος από τους δυο μας ήταν πάντα σε σχέση και ποτέ δεν περάσαμε τα όρια. Το σεβαστήκαμε αυτό», αναφέρει ο  David συμπληρώνοντας «Όταν είχαμε διαλείμματα στις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που θα αγκαλιαζόμασταν στον καναπέ».

Με αφορμή το γεγονός αυτό πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο David μοιάζει πάρα πολύ με τον τηλεοπτικό του χαρακτήρα, ο οποίος χρειάζεται 10 χρόνια για να εκδηλώσει τα συναισθήματά του σε κάποια. Και αυτή ακριβώς η ντροπαλότητά του είναι από τα στοιχεία που αγαπήσαμε σε αυτόν βλέποντας τη σειρά. Και fun fact: η τηλεοπτική περσόνα του Ross είχε κατασκευαστεί σύμφωνα με τον ίδιο τον David Schwimmer καθώς ήταν ο μόνος ηθοποιός που οι παραγωγοί είχαν υπόψιν τους για το ρόλο.

Αν δεν είσαι συνδρομητής HBO και δεν έχεις δει ακόμη το επετειακό επεισόδιο, μην στεναχωριέσαι! Πρόκειται να μεταδοθεί στο Star στις 2 Ιουνίου και ώρα 23:15. Οπότε συντονίσου!!

 

Θα σου αρέσουν επίσης