Το Strawberrycheeks.gr στην Παράσταση Πετάει Πετάει

boeing boieng

Εχθές, Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, παρακολούθησα τη θεατρική παράσταση “Πετάει Πετάει” στο θερινό θέατρο Χυτήριο. Συνέχισε να διαβάζεις αν θες να μάθεις τις εντυπώσεις μου από το έργο αλλά και ποιους ηθοποιούς είδα από κοντά.

Λίγα λόγια για το έργο

Πρόκειται για ελληνική διασκευή της γαλλικής κωμωδίας “Boeing Boeing” του Marc Camoletti. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Μάνος (Μάνος Ιωάννου), πετυχημένος αρχιτέκτονας που  βρίσκει τη μαγεία του έρωτα στην… πολυγαμία, διατηρώντας παράλληλη σχέση με 3 αεροσυνοδούς: την Τουρκάλα Χούλια (Αγγελική Δαλιάνη), την Ιταλίδα Γαμπριέλλα (Μαρία Κορινθίου) και τη Γερμανίδα Γκρέντχεν (Βίκυ Κάβουρα). Τα προβλήματα ξεκινούν όταν τα προγράμματα των αεροσυνοδών τροποποιούνται και βρίσκονται και οι 3 στο ίδιο σπίτι αγνοώντας η μία την ύπαρξη της άλλης. Η πιστή οικονόμος του Μάνου, Κούλα (Σοφία Βογιατζάκη) και ο επιστήθιος φίλος του Σήφης (Μάνος Παπαγιάννης) που τον επισκέπτεται έκτακτα από την Κρήτη, προσπαθούν να τον βοηθήσουν παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους. Στην προσπάθεια αυτή δημιουργούνται βέβαια πολλά μπερδέματα και αναπάντεχες εξελίξεις.

Η κριτική μου για το έργο

Μία παράσταση ξεκούραστη και ανάλαφρη που θα σας χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου. Το έργο ήταν τόσο αστείο που ακόμη και οι ηθοποιοί δεν κρατήθηκαν και έβαλαν τα γέλια επί σκηνής. Αξίζει να την παρακολουθήσετε!

boeing boieng

Ποιους συνάντησα

Μετά το τέλος της παράστασης, η πρώτη ηθοποιός που συνάντησα ήταν η Βίκυ Κάβουρα, γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Arena” του Star. Ένας άνθρωπος ευχάριστος και κοινωνικός με διάθεση να με γνωρίσει και να συζητήσει μαζί μου. Με ρώτησε για το αντικείμενο των σπουδών μου και μού έκανε ένα σχόλιο που ακούω συνέχεια: ότι φαίνομαι πολύ μικρότερη από την ηλικία μου.

kavoura

Μετά από λίγα λεπτά, φωτογραφήθηκα και με την Αγγελική Δαλιάνη και δεν μπορώ να σας κρύψω τον ενθουσιασμό μου για αυτό καθώς είναι η αγαπημένη μου Ελληνίδα ηθοποιός!!! Εξεπλάγην ευχάριστα όταν της είπα ότι την είχα ξανά συναντήσει ακριβώς πριν 10 χρόνια σε μία άλλη της παράσταση, τότε που μόλις είχε τελειώσει η “Μαρία η Άσχημη”. Αν και γνώρισε τεράστια επιτυχία από τη σειρά, βλέποντάς την ξανά μετά από τόσα χρόνια, παρατήρησα ότι έχει παραμείνει το ίδιο προσγειωμένη, με χιούμορ αλλά και το πιο γλυκό πλάσμα που έχω γνωρίσει. Περιττό να αναφέρω ότι το αυτόγραφό της θα κοσμεί στο εξής τον τοίχο του δωματίου μου!

daliani

 

 

autografo

Θα σου αρέσουν επίσης