Σειρές παρόμοιες με την “‘Εμιλυ στο Παρίσι”

Από τη στιγμή κυκλοφορίας του, το «Emily in Paris», η ρομαντική κωμωδία με πρωταγωνίστρια την Lily Collins, παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση προτίμησης των τηλεθεατών του Netflix. Μέχρι λοιπόν να βγει ο δεύτερος κύκλος, αυτές είναι οι παρόμοιες σειρές που μπορείς να απολαύσεις.

Younger

Η 40χρονη και διαζευγμένη Liza Miller (Sutton Foster) δυσκολεύεται να βρει δουλειά εξαιτίας της ηλικίας της. Έτσι, αρχίζει να υποδύεται την μικρότερη προκειμένου να εργαστεί σε έναν εκδοτικό οίκο της Νέας Υόρκης. Fancy events και ερωτικά τρίγωνα είναι μόνο λίγα απ΄όσα συμβαίνουν με φόντο το «Μεγάλο Μήλο». Και το καλύτερο; Η σειρά είναι επίσης σε σκηνοθεσία του Darren Star.

Valeria

Θεωρούμενο από πολλούς ως το ισπανικό “Sex and the City”, η σειρά εστιάζει σε μία συγγραφέα, τις τρεις κολλητές της και την απίστευτα περίπλοκη ερωτική ζωή της.

The Bold Type

H σειρά ακολουθεί την αισθηματική και επαγγελματική ζωή τριών γυναικών, οι οποίες εργάζονται στο περιοδικό “Scarlet” της Νέας Υόρκης.

Love Life

Μία ανάλαφρη ρομαντική κωμωδία που εξερευνά τη φιλία, την επαγγελματική σταδιοδρομία και τον έρωτα μέσα από τα μάτια της νεαρής Darby Carter (Ana Kendrick). Η ευγενική φύση της θα σού θυμίσει κάτι από Έμιλυ.

Shrill

Η Annie είναι μια plus-size δροσερή και αξιαγάπητη κοπέλα που θέλει να αλλάξει τη ζωή της, όχι όμως το σώμα της και έρχεται πολλές φορές αντιμέτωπη με τα στερεότυπα της κοινωνίας.

The Mindy Project

Η Mindy είναι μια νεαρή γιατρός που προσπαθεί να ισορροπήσει την επαγγελματική με την προσωπική της ζωή κατά τη διάρκεια της πρακτικής της στη Νέα Υόρκη.

The Carrie Diaries

Αν ψάχνεις μία πιο εφηβική version της Έμιλυ στο Παρίσι, τότε θα σε ενδιαφέρει το «Carrie Diaries», το προοίμιο της ζωής της περίφημης Carrie Bradshow από το Sex & the City. Σε σκηνοθεσία επίσης του Darren Star.

Θα σου αρέσουν επίσης