Πού είναι σήμερα οι κόρες του Maurizio Gucci και της Patrizia Reggiani;

Η νέα ταινία του Ridley Scott: “House of Gucci” έχει θέσει στο μικροσκόπιο την πλούσια οικογένεια της Ιταλίας και την εκτέλεση του κληρονόμου της Maurizio που διατάχθηκε από την πρώην σύζυγό του Patrizia Reggiani.

Και ενώ η ταινία μάς δίνει απαντήσεις για το τι απέγιναν ορισμένα από τα μέλη της οικογένειας, μας αφήνει στο σκοτάδι για κάποια άλλα, όπως για τις κόρες της Patrizia και του Maurizio, Alessandra και Allegra (η δεύτερη δεν παρουσιάζεται στην ταινία).

Τα κορίτσια ήταν 20 και 16 ετών αντίστοιχα όταν η μητέρα τους συνελήφθη για το θάνατο του πατέρα τους. Αρχικά την υπερασπίστηκαν και μάλιστα η Allegra σπούδασε στην Νομική Σχολή του Μιλάνου προκειμένου να βοηθήσει στην αποφυλάκισή της. Ωστόσο πλέον, έχουν κόψει κάθε επαφή μαζί της. Σε συνέντευξή της το 2016, η Patrizia αναφέρει: «Περνάμε μια δύσκολη περίοδο τώρα. Δεν με καταλαβαίνουν και έχουν αποκόψει την οικονομική μου στήριξη. Δεν έχω τίποτα, και δεν έχω καν γνωρίσει τους δύο εγγονούς μου».

Η Alessandra και η Allegra προσπάθησαν να εμποδίσουν την μητέρα τους από το να διεκδικήσει πρόσοδο από την περιουσία του πατέρα τους. Πήγαν την υπόθεση στα δικαστήρια, όμως επειδή έχασαν, η Patrizia πληρώνεται 1.47 εκατομμύρια ετησίως από την Gucci.

Σύμφωνα με την The Guardian, η Alessandra και η Allegra είναι σήμερα παντρεμένες με παιδιά και ζουν μία ήσυχη ζωή στην Ελβετία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κληρονόμησαν ακίνητη περιουσία από τον πατέρα τους στη Ν. Υόρκη, το Saint Moritz και το Μιλάνο που ανέρχεται περίπου στα 400 εκατομμύρια. Έχουν επίσης στην κατοχή τους το Creole, το οικογενειακό γιοτ της οικογένειας που είναι και το μεγαλύτερο ξύλινο γιοτ στον κόσμο.

Θα σου αρέσουν επίσης