Ποιος είναι ο Lucas Bravo, ο κούκλος πρωταγωνιστής του “Emily in Paris”;

Έλα, παραδέξου το! Και εσύ θα ήθελες να τον έχεις γείτονα. Να σε βοηθάει όταν χαλάνε τα υδραυλικά του σπιτιού σου και να σου φτιάχνει ομελέτες σε άπλυτα τηγάνια.

Ο λόγος για τον Lucas Bravo, που υποδύεται τον Γκάμπριελ στη νέα σειρά του Netflix «Έμιλυ στο Παρίσι» και ο οποίος έχει περισσότερα κοινά με τον τηλεοπτικό του χαρακτήρα από όσα νομίζεις.

Ο 32χρονος ηθοποιός, όπως και ο Γκάμπριελ, δεν είναι γέννημα θρέμα Παριζιάνος. Γεννήθηκε στη Νίκαια της Νότιας Γαλλίας και στα παιδικά του χρόνια μετακόμιζε συχνά ανά την Ευρώπη εξαιτίας της δουλειάς του πατέρα του που ήταν ποδοσφαιριστής. Επίσης, έχει εργαστεί ως sous-chef (η αμέσως επόμενη θέση μετά τον head chef) και μάλιστα μαγείρεψε ο ίδιος κάποια από τα φαγητά που είδαμε στη σειρά.

Η πρώτη του επαφή με την υποκριτική έγινε στην ηλικία των 11 ετών, όταν η μητέρα του τον έγραψε σε κάποια μαθήματα υποκριτικής. Πριν από την «Έμιλυ στο Παρίσι», ο Lucas είχε συμμετάσχει σε διάφορες Γαλλικές σειρές όπως «Sous le Soleil de Saint-Tropez» και «Plus Belle la Vie» καθώς και σε ταινίες μικρού μήκους όπως «Relation Libre» και «Beautiful Injuries».

Πάμε όμως τώρα στα σημαντικά. Έχει ύψος 1.85 και παρότι για την προσωπική του ζωή δεν γνωρίζουμε πολλά, φαίνεται πως αυτή την περίοδο είναι single. Έχει δηλώσει σκεπτικός για το αν θα έκανε ποτέ σχέση με συμπρωταγωνίστριά του, ενώ για το αν θα έβγαινε ποτέ με φαν του, απάντησε: «Δεν έχω ακριβώς φανς, οπότε δεν ξέρω». Εμείς να το εκλάβουμε ως ναι;

Πηγή πληροφοριών: Elle Australia

Θα σου αρέσουν επίσης