Ο Lucien Laviscount είναι το νέο αμόρε της “Έμιλυ στο Παρίσι”

Το τέλος του πρώτου κύκλου, μάς άφησε με μια μεγάλη επιθυμία να δούμε την Emily και τον Gabriel και επισήμως ζευγάρι. Ωστόσο, η σειρά είναι γνωστή για τα ερωτικά της τρίγωνα, έτσι στο προσκήνιο έρχεται ένα νέο πρόσωπο που θα ταράξει τα νερά.

Ο Laviscount, τον οποίο πιθανώς να θυμάσαι από το Scream Queens, πρόκειται να υποδυθεί τον Alfie, έναν κυνικό και γοητευτικό Βρετανό τραπεζικό υπάλληλο που αρνείται να μιλήσει γαλλικά και να ενσωματωθεί στην Γαλλική κουλτούρα. Αυτός και η Emily θα έχουν μια ανταγωνιστική σχέση, η οποία στην πορεία θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.

Στο cast προτίθενται και δύο ακόμη guest-star ρόλοι. Συγκεκριμένα, ο Jeremy O.Harris θα ενσαρκώσει τον Gregory Elliott Durpee, έναν γνωστό σχεδιαστή μόδας και πρώην προστατευόμενο του Pierre Caudault, ο οποίος όμως είχε μια επεισοδιακή αποχώρηση από το ατελιέ του τελευταίου.

Ο Arnaud Binard αναλαμβάνει τον ρόλο του Laurent G, ιδιοκτήτη ενός νυχτερινού μαγαζιού στο Saint Tropez που θα δεχτεί να τον μανατζάρει η Emily. Ωστόσο, η Emily σύντομα θα ανακαλύψει πως η σχέση του με την Savoir, είναι πιο περίπλοκη από όσο νόμιζε.

Τέλος, αν σου άρεσε ο William Abadie, που υποδύθηκε τον μυστηριώδη Antoine, θα χαρείς να μάθεις πως έχει προαχθεί σε βασικό χαρακτήρα της 2ης σεζόν.

Θα σου αρέσουν επίσης