Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου, έχεις ραντεβού με το “To All the Boys 3”

Αν δεν έχεις πλάνα για τις 14 Φεβρουαρίου (όπως και το μεγαλύτερο τμήμα του πλανήτη για φέτος), μόλις σού βρήκα το καλύτερο: Να δεις το «To All the Boys I’ve loved Before 3: Always and Forever» που είναι ήδη διαθέσιμο στο Netflix, πάνω στην ώρα για την παγκόσμια ημέρα αγάπης.

Και οι τρεις ταινίες είναι βασισμένες στα ομώνυμα βιβλία της Jenny Han και διηγούνται το εφηβικό ρομάντζο ανάμεσα στην Lara Jean Covey (Lana Condor) και τον Peter Kavinsky (Noah Centineo).

Στο τρίτο και τελευταίο sequel, η Lara-Jean και ο Peter έχουν μπροστά τους μία πολύ ευχάριστη αποφοίτηση αλλά και μία πολύ δύσκολη απόφαση σπουδών που καθιστά το μέλλον της σχέσης τους μετέωρο. Παράλληλα, γαμήλιες καμπάνες χτυπούν για τον πατέρα της Lara Jean, ο οποίος παντρεύεται την γλυκύτατη γειτόνισσά τους, ενώ ο Peter επανασυνδέεται με τον πατέρα του.

Το τρίτο μέρος περιλαμβάνει επίσης γυρίσματα στην Κορέα και τη Νέα Υόρκη, δίνοντάς μας μία γεύση από ταξίδια που τόσο μάς έχουν λείψει. Για όσους από εσάς είστε millenniums, η ταινία θα σας δημιουργήσει μία γλυκόπικρη νοσταλγία για τα σχολικά χρόνια και τα αθώα εφηβικά σκιρτήματα. Και πάνω απ’όλα, θα σας υπενθυμίσει ότι οι αποφάσεις που παίρνουμε πρέπει να γίνονται με κριτήριο τι είναι καλύτερο για εμάς και οι άνθρωποι που μας αγαπούν θα είναι εκεί για να μας στηρίζουν. <3

Θα σου αρέσουν επίσης