4 λόγοι να πεις “Oui” στο “Emily in Paris”, τη νέα σειρά του Netflix

Θα μπορούσα να σκεφτώ πολύ περισσότερους λόγους για να δει κανείς αυτή τη σειρά, αλλά για τις ανάγκες του άρθρου θα περιορίσω τη σκέψη μου. Λοιπόν, αυτά είναι όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής από το τρέιλερ!

Η Emily Cooper (Lily Collins) είναι μια νεαρή Αμερικανίδα που μετακομίζει στη γαλλική πρωτεύουσα για να δουλέψει στο τμήμα μάρκετινγκ ενός οίκου μόδας. Στο μεταξύ, ερωτεύεται τον Γάλλο γείτονά της, ο οποίος είναι (για την ώρα) δεσμευμένος. Τώρα, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να μην χάσεις επεισόδιο!

Διαδραματίζεται στο Παρίσι

Αυτό από μόνο του είναι αρκετό! Το Παρίσι είναι πράγματι η πιο συναρπαστική πόλη στον κόσμο και δεν πηγαίνεις εκεί για να… είσαι καλό παιδί όπως ακούμε και στο τρέιλερ. Η γαλλική κουλτούρα, παντρεμένη με μια αμερικάνικη προσέγγιση, έρχεται να μας συναρπάσει με τις πιο όμορφες εικόνες του Παρισιού. Ειδικά για όσους από εμάς δεν μπορούμε ακόμα να ταξιδέψουμε ελεύθερα, είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε.

Η παραγωγή έχει την υπογραφή του Darren Star

Ο παραγωγός του “Sex and the City”  εξάντλησε τις περιπέτειες της γυναικοπαρέας στη Ν. Υόρκη και τώρα πηγαίνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Επίσης, ενδυματολόγος της σειράς θα είναι η Patricia Field, ενδυματολόγος του “Devil Wears Prada”, “Ugly Betty” και “Sex and the City”. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Carrie Bradshaw is in the air!

Η ηλικία της πρωταγωνίστριας  

Η Emily δεν είναι μία έφηβη, ώστε η σειρά να γίνει άλλο ένα εφηβικό δράμα στο σχολείο, ούτε μια κατασταλαγμένη γυναίκα στα τριάντα της. Είναι 20κάτι, με τα πράγματα στα επαγγελματικά και στα προσωπικά της να είναι χαοτικά και εκείνη να προσπαθεί να ανακαλύψει τον εαυτό της. Όπως όλες μας δηλαδή και αυτό είναι απολύτως οκέι. Τα 20 μας δεν είναι για να έχουμε τα πάντα ξεκάθαρα και προγραμματισμένα.

Ένα μήνυμα γύρω από την γυναικεία φύση & ενδυνάμωση

«Σέξι ή σεξιστικό;» ακούμε την Emily να σχολιάζει στο τρέιλερ. Παρότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η σειρά θα είναι η πιο φεμινιστική που υπήρξε ποτέ (ή αν επιδιώκει κάτι τέτοιο), βλέπουμε την Emily να προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση της σε έναν χώρο όπου την αμφισβητούν και να ανατρέψει κάποια κατεστημένα για αρχή στο χώρο της μόδας.

 

Υποθέτω δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι τις 2 Οκτωβρίου που η σειρά κάνει πρεμιέρα στο Netflix. 😉

Θα σου αρέσουν επίσης